Каков фолирант: ова кученце си најде одличен начин како да дојде до храна

Изгледа дека луѓето не се единствеи  кои се подготвени да глумат  дека се инвалиди за да дојдат до пари или храна.За да ги измоли минувачите за малку храна, едно кученце научило несекојдневен трик, да ги влече задните нозе.
Кучето следело една жена глумејќи дека не може да оди во надеж дека  жената ќе му обрне внимание  и ќе му фрли некое парче храна. Но, штом видело дека нема да ги омрси брковите, кучето веднаш закрепнало.
Погледнете го овој фолирантЗа да ги измоли минувачите за малку храна, едно кученце научило несекојдневен трик, да ги влече задните нозе.
Кучето следело една жена глум

Пронајдете не на следниве мрежи: