Каква долна облека сакаат хороскопските знаци?

Loading...

Како што знаеме, хороскопските знаци го одредуваат нашето битие, нашиот темперамент и нашиот карактер, но тие ја избираат и нашата лична наклонетост во изборот на најсекојдневни работи, па така и изборот на долна облека…
Овен
Тие сакаат долна облека. Познати се како романтични, страствени и темпераментни. Особено покрај убава долна облека, таа неможе да остане ладна, така да 70 % од жените во знакот на Овен му се радуваат на таков поклон. Тие посебно сакаат долна облека која на мажите им е возбудлива.
Бик
Тие сакаат удобна долна облека, која не е прескапа. Според принципот, мажите не ги заведува долната облека, туку шармот и еротичноста кај жената. Половина од жените во овој знак поседуваат 20 комплети долна облека, од кои со 10 би се појавиле пред мажот. Тие посебно водат сметка на цената и не би потрошиле богатство на тоа…
Повеќе на следниов ЛИНККако што знаеме, хороскопските знаци го одредуваат нашето битие, нашиот темперамент и нашиот карактер, но тие ја

loading...