Каква среќа: Во еден ден, два пати добил на грепка!

Loading...

На еден Американец од Вашингтон му се случи неверојатна среќа. Тој во ист ден два пати доби на лотарија.  Кери Колингс (61) најпрво на „греб – греб“ лотарија освоил 55.000 долари.
Бил пресреќен. Меѓутоа, на пат кон дома тој одлучил да купи уште една гребка картичка, пренесува сајтот Hafington пост.
Среќниот Колингс планира дел од парите да ги потроши за да си ги плати старите долгови, а за остатокот сеуште нема направено никакви планови.На еден Американец од Вашингтон му се случи неверојатна среќа. Тој во ист ден два пати доби на лотарија.  Кери Ко

loading...
Loading...