Какви миленичиња сакаат хороскопските знаци?

Loading...

Хороскопот игра улога и во тоа каков миленик би сакале хороскопските знаци. Се разбира, овде претпоставуваме дека не станува збор за оние луѓе кои воопшто не сакаат животни.
Овен
Со оглед на Вашата динамичност и потребата за активност, најдобар избор би било кучето. Можете да чувате и папагал.
Бик
Ним им е важна чистотата, па затоа најмногу би им одговарале мачките. Сепак, убаво ќе се согласувате и со мало кутренце, кое не е „ хиперактивно “.
 Повеќе на следниов ЛИНКХороскопот игра улога и во тоа каков миленик би сакале хороскопските знаци. Се разбира, овде претпоставуваме дек

loading...