Какви сте во љубовта?Малиот прст открива се-ПОГЛЕДНЕТЕ ГО!

Loading...

Сакате да знаете какви сте во љубовта? Погледнете го само малиот прст и го имате одговорот.
1. Ако малиот прст е на линија со домалиот
Имаш одлични комуникациски вештини! Доколку имаш прилика со некого да останеш на само, искористи го тоа на најдобар можен начин. Но немој да размислуваш многу како да ги искажеш емоциите.  Уживај во секој ден како да е Денот на вљубените.

2. Ако малиот прст го преминува првиот дел на домалиот
Ти си паметна личност и одлично комуницираш! Изразувањето емоции за тебе е лесна работа. Кон сите постапуваш љубезно и великодушно. Но, внимавај! Постои можност погрешно да бидеш сфатена. 

 

3. Ако малиот прст се наоѓа под првиот дел од домалиот
Дури и кога некој ти се допаѓа, не го покажуваш тоа јасно. Сакаш прво да видиш што ќе направи тој , па ако тоа нe успее, брзо се разочаруваш.
Доколку веднаш на почеток не откриеш што чувствуваш, веројатно нема многу да постигнеш. Наместо тоа, пробај да комуницираш со СМС, Фејсбук или пронајди заеднички пријател кој би ве споил.Погледнете го само малиот прст и го имате одговорот.
1. Ако малиот прст е на линија со домалиот
Имаш одлични комун

loading...
Loading...