Календарот за секс ќе ви го промени животот

Loading...

Колку пати сте имале секс во 2013-тата година? Ако не водите евиденција, можеби е време за тоа, а на социјалната мрежа „Реддит“ еден маж го споделил своето искуство со другите корисници на мрежата.Тој во календар ги запишувал своите сексуални активности кои ги имал со сопругата! Притоа, календарот го криел од сопругата.
Ги добил следниве резултати:
1. Тие биле заедно 14 години, од кои 6 во брак и имаат две деца
2. Во просек имале секс на секои три дена

 
3. Секс главно имале во недела
4. Најдолгата низа со секс била во траење од четири дена по ред, а најдолг прекин имале полни 12 дена
Откога ги видела резултатите неговата жена (119 пати секс за минатата година), прво што изјавила било дека оваа година знае дека овој резултат ќе го надминат!
Ако и вие мислите дека ова се исплаќа, тогаш преиспитајте се и започнете со правење на календар!Тој во календар ги запишувал своите сексуални активности кои ги имал со сопругата! Притоа, календарот го криел од сопругата.
Ги добил следн

loading...
Loading...