Калиопи: Мојот син е мојот најголем фан и никогаш не се налути што го оставив!

Loading...

Нашата македонска музичка дива, Калиопи пред концертот кој наскоро ќе го одржи во Белград даде кратко интервју за српскиот „Hello Magazin“.Во интервјуто Калиопи раскажува за нејзината музичка кариера, животот во Швајцарија, враќањето во Македонија, но зборува и за нејзиниот син Пако.
„Мојот син е мојот најголем фан и никогаш не се налути бидејќи се вратив во Македонија и го оставив во Швајцарија. Тој многу добро знае со што се занимавам и сигурна сум дека денес ќе беше лут доколку не се вратeв во родниот крај. Само кога човек е исполнет и среќен, тогаш е добар и за останатите луѓе. Пако има дарба за уметност, но не се поврзува со нашата работа. Сака да поминува време со неговиот татко, додека тој компонира хитови за мене. Пако е нашиот најголем критичар“, открива Калиопи.

Калиопи пред 14-години се разведе од нејзиниот сопруг Ромео Грил со кој го има синот Пако. Пејчката и композиторот до ден денес се одлични пријатели и соработници.Во интервјуто Калиопи раскажува за нејзината музичка кариера, животот во Швајцарија, враќањето во Македонија, но збору

loading...
Loading...