Кандидатка на Избор за Мис сакаше да биде секси, но…

Loading...

Згодните девојки пријавени на Избор за Мис на Шпанија имале задача да одат на високи потпетици покрај базен.Повеќето се претставиле успешно, но девојката по име Пилар Магро сакала да ги засени останатите кандидатки со своите елегантни чекори и тргнала самоуверено. Но се завртела и паднала во базен.
Видеото со брзина на светлината го заобиколи светот:
Повеќето се претставиле успешно, но девојката по име Пилар Магро сакала да ги засени останатите кандидатки со своите елегантни чекори и тргна

loading...