Караванот „Купи куќа за млади“ во понеделник ќе ги посети Битола, Демир Хисар и Ресен

Loading...

Во понеделник (29 февруари) во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ ќе се одржат презентации во 17 часот во Битола- Дом на Култура (мала сала), Демир Хисар-Средно училиште „Крсте Петков Мисирков“ и во Ресен- Општина (голема сала), соопштуват од Министерството за финансии.Караванот е планирано да одржи презентации во вкупно 30 општини.
Следните презентации се во Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Кратово, Крива Паланка, Штип, Кочани, Делчево, Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш, Прилеп, Крушево, Македонски брод, Берово и Дебар.Караванот е планирано да одржи презентации во вкупно 30 општини.
Следните презентации се во Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Кратово, Кр

loading...
Loading...