Карлеуша ја нападна Цеца среде емисија

Веќе подолго време трае спорот помеѓу Карлеуша и Цеца, па иако неодамна беа на суд и судијата проба да ги смири, сепак не успеа во тоа, па Карлеуша ја искористи првата можност за повторно да ја „нападне“ својата колешка Цеца.Имено Карлеуша искритикувала една од натпреварувачките кои се појавија во „Ѕвездите на Гранд“,и пеела песна од Цеца „Janda ti je moja moc“,  дека првата строфа ја испеала катастрофално, и дека трагично звучело тоа, зарекла и порекла, и не и е јасно каде го слушнала тоа.
На ова секако се надоврзале и другите членови на жирито, и Ана Бекута и објанила дека тоа така звучи и додека Цеца ја пее песната а на тоа Крлеуша рекла:
– Така е снимена?! Значи, таа со погрешен акцент ја снимила песната!? Тогаш се извинувам, не си ти виновна, така си слушнала, но грозно звучи- рекла Карлеуша.
Тогаш Саша и рекол на натпреварувачката другпат да избере песна од Карлеуша, а на тоа Карлеуша самоуверено прокоментирала:
-Моите песни се малку потешки за пеење- рекла таа.
 Имено Карлеуша искритикувала една од натпреварувачките кои се појавија во „Ѕвездите на Гранд“,и пеела песна од Цеца „Janda ti je

Пронајдете не на следниве мрежи: