Карпа во Велес урна ѕид од куќа

Loading...

Одрон од карпа и земја турна ѕид од куќа во Велес.Како што соопшти МВР вчера во 14 часот М.К.(34) во СВР Велес пријавил дека на улицата „Коле Цветков“ дошло до рушење на карпа и земја од задниот дел од куќата, сопственост на неговиот татко Д.К.(60).
Карпата турнала ѕид од куќата и дел од гаражата. За настанот бил известен Центарот за упправување со кризи.Како што соопшти МВР вчера во 14 часот М.К.(34) во СВР Велес пријавил дека на улицата „Коле Цветков“ дошло до рушење на карпа и земја о

loading...