Катар Ервејс претставува нов Боинг 787

Loading...

Катар ервејс пред воздухопловтсвото во Берлин  се претстави со новите бизнис и економски класи на седишта во својот нов Боинг 787. Со фокус на простор, удобност и далеку подобрен систем на летање првите летови се очекуваат летово.
Ќе има вкупно 254 места во две-класи, 22 седишта во бизнис класата и 232 во економската.
Сите седишта ќе бидат поврзани преку Андроид  технологијата, а патниците ќе имаат можност да се забавуваат со преку 1000 телевизиски канали и најразлични видео игри.
Јадењето на патниците ќе им се служи во елегантни дрвени маси.
Катар Ервејс во моментов има нарачки во вредност од над 50 милијарди долари за повеќе од 250 авионски компании, вклучувајќи Боинг 787s, 777s, Ербас A350, и многу други.
 Катар ервејс пред воздухопловтсвото во Берлин  се претстави со новите

loading...
Loading...