Катерина со нов статус во врска со нејзината изјава

Loading...

Старлетата Катерина на фејсбук им порача на сите колку и е гајле кога ја озборуваат зад грб!Катерина Стојановска своите изјави ги брани со зборовите дека сака да се „глупира“ и како таа ја постигнала нејзината цел и  колку е популарна, па затоа сега не и е гајле кој што таму зборува за неа, бидејќи таа си има поважна работа во животот, моментално е во салон за убавина и ужива.Катерина Стојановска своите изјави ги брани со зборовите дека сака да се „глупира“ и како таа ја постигнала нејзината цел и  колку

loading...
Loading...