Кавга помеѓу Кристина и Жељко во „Икс фактор“!

Loading...

Уште во првата епизода од шоуто надвладеа конфликт на интереси. Наместо натпреварувачите да се натпреваруваат се натпреваруваа членовите од жирито.Полемиката помеѓу Жељко и Кристина настана околу тоа дали кандидатите треба да пеат на англиски.
„Јас не сум националист, па сега сите да ги терам да пеат на српски, но, подобро за нив е така затоа што на тој начин би успеале да ги пренесат емоциите на публиката„-изјави Жељко.
На тоа Кристина не остана должна:
-Мојот коментар е секогаш ист. Не е точно дека ако пеете на англиски нема да ги пренесете емоциите. Ако сте пораснати со таква музика, секако дека може да покажете емоции. Ако тој така не пораснал тоа е негов проблем. Натпреварувачите така се подготвуваа и сето тоа е во ред. Единствено за што се согласувам со Жељко е тоа дека тие ќе градат кариера на српски јазик, но, за тоа има време.-истакна Кристина.Полемиката помеѓу Жељко и Кристина настана околу тоа дали кандидатите треба да пеат на англиски.
„Јас не сум националист, па сега сит

loading...
Loading...