ЌЕ ПРИЗНААТ ДУРИ АКО ГИ ФАТИТЕ НА ДЕЛО: 3 работи кои жените ги кријат „како змијата нозете“

Loading...

Вистината не е за дневна употреба, особена онаа која партнерот ќе го заболи и нема да може ниту да ја прифати, ниту да ја разбере.Никаде никој не предупредува дека на партнерот треба да му ја каѓуваме вистината, вистината и само вистината. Вистината не е за дневна употреба, особена онаа која партнерот ќе го заболи и нема да може ниту да ја прифати, ниту да ја разбере.
1. Повик од поранешниот партнер
Ќе спомнете само ако сте фатени на дело. Но, секако ќе премолчите колку и тоа вас да ве протресе, вознемири а уште и ако планирате да се гледате со поранешниот, тоа сигурно ќе настојувате да го скриете. Прашањето не е зошто тоа го криете од партнерот, прашањето е дали вашиот партнер има причина за загриженост? Ако криете, веројатно има. Можеби се обидувате тоа и сами да го откриете, така што прифатете ја средбата, за да видите како ќе се чувствувате и да расчистите со тоа, кога веќе до сега не сте. Партнерот тука не може да ви помогне, но може да одмогне, а и да се нервира и грижи залудно. Вие ќе направите точно така како што сте смислиле. Според тоа подобро да не знае.

 
2. Уживање во флертувањето
Можеби точно знаете колку тоа му пречи на вашиот партнер, па строго внимавате тој да не дознае колку уживате во флертот во секоја добра прилика. Или лошо се чувствувате што го правите тоа, додека истовремено мислите дека не правите ништо лошо и во таа позиција на дете кое знае дека треба да биде казнето за нешто што воопшто не погрешило, го одбирате лукавството и премолчувате.
3. Фактот дека воопшто не ви недостасува кога не е тука
Изненадување! Мислевте дека само вие така се чувствувате? Но, самотијата е драгоцена и ретка,а отсуството на партнерот е прилика да се опуштите и организирате точно онака како вам ви одговара, малку на никој да не се прилагодувате и да водите сметка само за себе. Да си пуштите музика онака какоп што пред него никогаш не пуштате и пеете, да запалите цигара во спалната соба што ви е инаку забрането, да се шетате голи по станот бидејќи така ви е пријатно и да нема никој кој тоа погрешно ќе го сфати.  Никаде никој не предупредува дека на партнерот треба да му ја каѓуваме вистината, вистината и само вистината. Вистината не е за дневна употреба, ос

loading...
Loading...