ЌЕ СЕ СТАПИСАТЕ КОГА ЌЕ ДОЗНАЕТЕ ЗА КОГО СТАНУВА ЗБОР: Објавено е дека во удреното Ауди се наоѓале…

Страшна сообраќајна несреќа се случи на 2. август во 00:20 часот на патарина на патот Белград-Ниш, во која шлепер од предна страна удрил во „ауди“ и во таа прилика со телесни повреди се здобиле двајца браќа коишто се наоѓале во автомобилот.Шлеперот со австриски таблици го возел Валтер С. (60), а со Аудито, кое исто така имало австриски таблици, управувал државјанин на БиХ Невен Ѓукиќ (18).
Несреќата се случила поради невнимание на возачот на камионот, кој на патарината преминал преку поставените бариери во спротивна насока и удрил во автомобилот.
При таа прилика, со тешки телесни повреди се здобиле браќата Невен (18) и Недељко Ѓукиќ (21). Тие биле пренесени во нишкиот Клинички центар. Шлеперот со австриски таблици го возел Валтер С. (60), а со Аудито, кое исто така имало австриски таблици, управувал државјанин на БиХ Невен Ѓукиќ

Пронајдете не на следниве мрежи: