ЌЕ СЕ СТОПИТЕ: Погледнете ја реакцијата на кучето кога ќе го бакне ова мало слатко бебе!

Иако путбулите имаат репутација како опасни кучиња, реакцијата на ова куќно милениче кога ќе го бакне малото бебе потполно ќе ве убеди во спротивното.Имено, бебето му пријде и го бакна додека кучето спиеше, а неговата прекрасна и преслатка реакција го воодушеви целиот свет.
Без оглед на тоа што имаат лоша репутација, овој питбул дефинитивно покажа дека е една од најдобрите раси на светот. Погледнете и зошто…Имено, бебето му пријде и го бакна додека кучето спиеше, а неговата прекрасна и преслатка реакција го воодушеви целиот свет.
Без оглед на т

Пронајдете не на следниве мрежи: