Ќе ве расплаче: Погледнете како реагира бебе кога за прв пат ќе го слушне мајчиниот глас

Loading...

Бебе старо седум недели имало голем проблем со слухот. Па, морале да му стават апарат за слушање…Седум недели ова момче имало проблеми со слухот па морало да користи апарат за слушање.
А погледнете како реагира кога за прв пат го слуша гласот на неговата мајка. 
Реакцијата е многу трогателна…

 
 
Седум недели ова момче имало проблеми со слухот па морало да користи апарат за слушање.
А погледнете како реагира кога за прв пат го слуша

loading...
Loading...