Ќе ве растажи: Погледнете ја реакцијата на момче откако ја фрлил умрената рипка во ВЦ школката

Многумина не обрнуваат внимание кога ќе умре златна рипка, но ова мало момче се растажило од фактот што морал засекогаш да се раздели од своето милениче.Загубата на миленичето умее да биде многу тешка за секое дете, било да се работи за куче, маче или некое друго животинче.
 На видеото се гледа како момче држи умрена златна рипка и ја бакнува пред да ја фрли во вц школката.
Откако ја пуштило да оди со водата, почнува да плаче бидејќи сфаќа дека повеќе ја нема рипката.
Погледнете го ова трогателно видео.

Загубата на миленичето умее да биде многу тешка за секое дете, било да се работи за куче, маче или некое друго животинче.
 На видеото

Пронајдете не на следниве мрежи: