ЌЕ ВИ ПРЕПУКНЕ СРЦЕ: Самохрана мајка наместо пелени за својата ќерка користи…

Оваа приказна доаѓа од Босна, а станува збор за Вјезовиќ Бесиме која живее со ќерката Фатма и двегодишниот внук.Куќата во која таа живее изгледа како од хорор филмовите, без вода, прозорци и без основни работи за живот.
Тоалетот кој ќе го видите личи на сѐ освен на тоалет.
Малото девојче е желно за сѐ, а младата мајка, наместо да користи пелени, таа користи кеси бидејќи нема пари.Куќата во која таа живее изгледа како од хорор филмовите, без вода, прозорци и без основни работи за живот.
Тоалетот кој ќе го видите личи

Пронајдете не на следниве мрежи: