Ќе ви се преврти желудникот: Земал глушец, го ставил во сос и…

Станува збор за кинеско јадење кое наводно е забрането во оваа земја, но и понатаму е популарно на југоистокот во Кина.Ова видео згрози многу луѓе. Притоа момчето зема бебе глушец го става во сос и живо го јаде. На видеото во позадина се слуша смеење…
Станува збор за кинеско јадење кое наводно е забрането во оваа земја, но и понатаму е популарно на југоистокот во Кина. Ова бизарно јадење е хит во тој дел, многу луѓе го конзумираат само затоа што е шокантно, затоа што никој од оние што го пробале не велат дека е вкусно.
Погледнете го видеото: Ова видео згрози многу луѓе. Притоа момчето зема бебе глушец го става во сос и живо го јаде. На видеото во позадина се слуша смеење…
Стан

Пронајдете не на следниве мрежи: