Ќерката на Жозе Мурињо е вистинска убавица

Сите љубители на фудбалот, но и оние кои не следат спорт, одлично го знаат името Жозе Мурињо, поради неговите истакнати тренерски успеси.Но, сѐ повеќе популарност стекнува и неговата наследчничка која како што минува времето, станува сѐ поатркативна.
Матилда Мурињо ја добил во бракот со сопругата која го има истото име како нејзината мајка.

 
 Но, сѐ повеќе популарност стекнува и неговата наследчничка која како што минува времето, станува сѐ поатркативна.

Пронајдете не на следниве мрежи: