Кили се врати во Македонија

Актерот Кирил Поп Христов, познат на фановите и како Кили, се врати во Македонија. Слика со актерот објави режисерот Срѓан Јанакиевиќ.Кили водеше тешка борба за да го сочува неговото здравје, а на негодување на јавноста беше и суден затоа што користел марихуана за медицински цели.
Да потсетиме дека тогаш маслото од канабис се уште беше нелегално, за подоцна да се дозволи да се продава во аптеките под контролирани услови.Кили водеше тешка борба за да го сочува неговото здравје, а на негодување на јавноста беше и суден затоа што користел марихуана за медицински цели.

Пронајдете не на следниве мрежи: