Ким Кардашијан ѝ го купила ова на својата ќерка, а чини 2000 евра!

Loading...

Најпопуларната старлета на планетата Ким Кардашијан за својата 3- годишна ќерка Норт вели  дека „веќе има истенчен моден вкус“, а папараците ја сликале како  носи дизајнерска чантичка од  дури 2000 евра.Ким и Норт се сликани пред ресторан во Њујорк, каде биле на ручек. Но, на сите им упадала во око торбичката која ја носело 3- годишното  девојче.
Додека американските медиуми зборуваат за ова и  ја критикуваат мама Ким, најпознатата светска старлета гордо истакнува дека Норт има свој  моден стил, како и тоа дека носи маркирана облека.

Бидејќи во последно време е опседната со торбички, во нејзиниот  плакар, осве Фенди, се наоѓаат и  брендовите Армани и Шанел.Ким и Норт се сликани пред ресторан во Њујорк, каде биле на ручек. Но, на сите им упадала во око торбичката која ја носело 3- годишното  девој

loading...