Ким Кардашијан се разведува? Канје сака да ја остави бидејќи…

Loading...

Ким Кардашијан и Канје Вест, наводно се пред развод, а причината е што таа според неговото мислење е многу дебела.Имено, според странските медиуми, тој не е задоволен со изгледот на неговата жена. Поради тоа е на ивица да стави крај на нивниот брак.
Таман кога таа помислила дека ја достигнала саканата тежина, Кнје и рекол дека треба да ослабне уште 5 килограми.
Тие се во брак од 2014 година и имаат две деца.Имено, според странските медиуми, тој не е задоволен со изгледот на неговата жена. Поради тоа е на ивица да стави крај на нивниот брак.
Там

loading...