Ким: Сакам да се фотографирам гола!

Loading...

Сега кога не свет ја донесе ќерката Норт Вест, најпознатата од семејството Кардашијан сака да се слика за „Плејбој“.Сега кога не свет ја донесе ќерката Норт Вест, најпознатата од семејството Кардашијан сака да се слика за „Плејбој“. Овие информации ги откри во своето реално шоу, уште додека беше бремена!
„Штом ќе се породам сакам да се сликам за Плејбој или за некој друг магазин наменет за мажи“ изјави тогаш Ким. Имено, таа прв пат се фотографираше уште пред шест години односно во 2007.
За тоа искуство тогаш рече: Ова е за мене чин на независност. Отсекогаш бев бубалица, која работеше се што родителите сакаа за да бидам добра ќерка.Сега кога не свет ја донесе ќерката Норт Вест, најпознатата од семејството Кардашијан сака да се слика за „Плејбој“. Овие информации ги

loading...
Loading...