Кире Лазаров се загрева со салса

Екипата на Барселона тренира напорно на подготовките во Андора.Според информациите, тимот на Барселона тренира три пати дневно, па се чини дека забавните делови од тимот се неизбежни за да некако се направи баланс во тренирањето.
Така се случи мошне интересен потег, имено, економот на клубот, по потекло од Куба, ги загреваше играчите во ритамот на салса, па еве како изгледа сето тоа.Според информациите, тимот на Барселона тренира три пати дневно, па се чини дека забавните делови од тимот се неизбежн

Пронајдете не на следниве мрежи: