Кирстен Стјуард: Зошто таа никогаш не се смее?

Loading...

Кирстен Стјуард важи за една од најсериозните ѕвезди во светот. Таа речиси никогаш се нема сликано насмеана. По тоа ја победи дури и Викторија Бекам, која изјави дека таа доволно се смеела во младоста, па затоа тоа повеќе не го прави. Кристен е сеуште млада а сепак насмевка на нејзиното лице сеуште не сме виделе!Сепак, многумина ова го сметаат за многу секси.
Погледнете ги фотографиите и одлучите сами дали е секси или па недостига насмевка..

Кирстен Стјуард важи за една од најсериозните ѕвезди во светот. Таа речиси никогаш се нема сликано насмеана. По тоа ја

loading...