Кога Босанец вози 200 километри на час тоа изгледа вака!

Кога Босанец вози 200 километри на час тоа изгледа вака!Тие што патуваа со него за малку не доживаеа срцев удар…
Вака се вози 200 на час!
Погледнете го!
 Тие што патуваа со него за малку не доживаеа срцев удар…
Вака се вози 200 на час!
Погледнете го!
 

Пронајдете не на следниве мрежи: