Кога ќе дојде да гледате филм

Loading...

Ако не на сите, сигурно 90% од паровите кога ќе седнат да „гледаат филм“, се случува токму спротивното. Филмот ги гледа нив, или уште подобро, сами си прават филм.
Ако не на сите, сигурно 90% од паровите кога ќе седнат да „гледаат филм“, се случува токму спротивното. Фи

loading...
Loading...