Кога пожарникар запросува пилотка: Мора да е спектакуларно!

Подгответе се за најепското запросување на светот…Ќе се вљубите во Робин, кога ќе видите како ја запросува својата девојка. Што впрочем е штета, бидејќи тој ја сака само Клара.
Робин Стром е пожарникар, кој сторил се во своја моќ, за да ја запроси негојата девојка Клара Ризел, која лета хелихоптери. Тој успеал да претвори еден аеродром, во романтично место. Благодарејќи на помошта од неговите и колегите на Клара.
Обичниот работен ден ѝ го претворил во несекојдневен.
Тој залепил на асфалтот од пистата знаци со „да“ и „не“, за таа да слета на еден од нив.
Погледнете што се случувало…Ќе се вљубите во Робин, кога ќе видите како ја запросува својата девојка. Што впрочем е штета, бидејќи тој ја сака само Клара.
Робин Стром

Пронајдете не на следниве мрежи: