Кога русокоса ќе застане со штикли на снег цела Македонија и се смее

Ако некогаш се прашувавте ( иако веројатно не сте ) како би изгледал Дизниевиот  цртан “Бамби“ . Еве како би изгледало тоа ако по некоја случајност бил снимен во Страхинична Бана , и наместо Бамби во главната улога била русокоса , сега го имаме одговорот , И многу е е смешен. Еве како би изгледало тоа ако по некоја случајност бил снимен во Страхинична Бана , и наместо Бамби во главната улога била русокоса , сега го

Пронајдете не на следниве мрежи: