Кога таа почнала да пее, Шакира не можела да поверува што всушност слуша

Ова е еден од моментите кога сте пресреќни што постојат емисии за откривање на таленти.Кристина Грими одлучила да се пријави на емисијата „The voice“, каде жирито не гледа кој пее, туку одлучуваат само на основа на гласот дали го сакаат натпреварувачот во својот тим или не.
Кристина го пеела големиот хит „Wrecking Ball“ од Мајли Сајрус и ги воодушевила сите четири члена на жирито, а сигурно и вас ќе ве воодушеви.

Кристина Грими одлучила да се пријави на емисијата „The voice“, каде жирито не гледа кој пее, туку одлучуваат само на основа на гласот

Пронајдете не на следниве мрежи: