Кога тие двајца излегоа на сцената, жирито не знаеше дека ќе го направат ова!

Некои деца се талентирани, но оваа танцувачка двојка е неверојатна. Можеби судиите очекуваа некоја поедноставна точка и секако дека се излажаа.Врската помеѓу нив е прекрасна, баш како и нивниот талент.
Публиката и судиите беа воодушевени од нивниот настап, а веруваме дека и вам ќе ви се допадне.
Погледнете го видеото и ужувајте во настапот на Даниела и Јаша:Врската помеѓу нив е прекрасна, баш како и нивниот талент.
Публиката и судиите беа воодушевени од нивниот настап, а веруваме дека и вам ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: