Кога запросувањето ќе тргне „низ вода“

Млад Американец решил да ја запроси саканата и тоа да биде посебно- ја извел при еден водопад во сојузната држава Колорадо, секако без таа да ги знае неговите намери.Но, во најважниот момент, вљубениот Ендру Шумен го испуштил прстенот во водата.
– Ние отидовме и се подготвувавме да скокаме. Цело време го стискав прстенот во рака. И, во најважниот момент почнав да паничам и кога паднав на колена и ја отворив раката, прстенот исчезна, раскажува тој.
Во тој момент кај него настанал хаос, па ги заборавил и зборовите на својата заклетва.
– Чувствајќи очај, јас сепак успеав да се приберам и сепак ѝ предложив брак, додава Ендру.
Приказната има среќен крај. Девојката рекла- ДА!
Но, во најважниот момент, вљубениот Ендру Шумен го испуштил прстенот во водата.
– Ние отидовме и се подготвувавме да скокаме. Цело вр

Пронајдете не на следниве мрежи: