Кои нации можат да се пофалат со сексуалниот живот, а кои не?!

Loading...

Резултатите на едно истражување кое го спроведе магазинот Men’s Health околу тоа кои нации имаат најмалку а кои најмногу секс, се готови.Резултатите на едно истражување кое го спроведе магазинот Men’s Health околу тоа кои нации имаат најмалку а кои најмногу секс, се готови.
Во ова истражување кое се смета за едно од најголемите, биле опфатени 30 земји, а биле анкетирани 50.796 испитаници.
Резултатите покажуваат дека мажите од Индија најслабо стојат кога е во прашање сексот. Статистички тие имаат секс помалку од еднаш неделно. Исто така мажите во Индија се на дното на листата според бројот на сексуални партнери во текот на животот. Бројките велат дека Индијците имаат до три партнерки во текот на животот.
Хрватите се наоѓаат на врвот на листата. Статистички тие можат да се пофалат со по 11 сексуални партнерки, а ништо полоши не се ни Грците кои во просек имаат по девет партнерки.
Меѓу другото, наведено е дека кога станува збор за секс во јавност, Хрватите се шампиони и на ова поле. Италијанците пак го обожаваат оралниот секс.
Гледано глобално, заклучокот е дека сите мажи се исти во поглед на сексот. Лесно се возбудуваат, попромискуитетни се од жените и повеќе ја ценат привлечноста од жените.Резултатите на едно истражување кое го спроведе магазинот Men’s Health околу тоа кои нации имаат најмалку а кои

loading...
Loading...