Кои Samsung телефони ќе добијат Android KitKat?

Loading...

Доколку се прашувате кога вашиот Samsung телефон ќе добие Android 4.4.2, 4.4.3 или 4.4.4, тогаш веројатно ги имаме одговорите кои ги барате. Да погледнеме кои се плановите на Samsung за вашите телефони…Да започнеме со најновиот – моделот Galaxy Alpha ќе започне да се продава директно со Android 4.4.4 инсталиран на него.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mkДа започнеме со најновиот – моделот Galaxy Alpha ќе започне да се продава директно со Android 4.4.4 инсталиран на него.
За повеќе информаци

loading...
Loading...