Кои се здравствените придобивки од јаболковиот оцет?!

Loading...

Се смета дека јаболковиот оцет може да биде лек за многу болести. Консумација на лажица до две на ден може да помогне во борбата со многу болести.Се смета дека јаболковиот оцет може да биде лек за многу болести. Консумација на лажица до две на ден може да помогне во борбата со многу болести. Но важно е оцетот да биде органски. Еве кои се здравствените придобивки од јаболковиот оцет:
Ги ублажува грчевите во стомакот и помага при дијареа – Измешајте лажица до две оцет во чаша вода или природен сок за најдобри резултати.
Повеќе на najadise.mkСе смета дека јаболковиот оцет може да биде лек за многу болести. Консумација на лажица до две на ден може да помогне

loading...
Loading...