КОЈ БИ СЕ СЕТИЛ: Необичен трик за да издржите повеќе на високи потпетици

Loading...

Научниците откриле дека помеѓу третиот и четвртиот прст се наоѓа живец кој предизвикува болка додека носиме високи потпетици.Некои трикови за убавина звучат необично, но ако делуваат тоа и не е така важно зар не?
Па, се што ви треба е еден обичен фластер.
Што да направите?
Земете фластер и залепете ги третиот и четвртиот прст на стапалото заедно (ако броите од палецот).
Зошто?
Научниците откриле дека помеѓу третиот и четвртиот прст се наоѓа живец кој предизвикува болка додека носиме високи потпетици, открива Cosmopolitаn. Кога прстите ќе се залепат, помал е притисокот на тој живец што резултира со полесно поднесување на високите потпетици.
Предупредување:
Нормално, вој трик не го применувајте доколку носите потетици со отворени прсти, и во никој случај немојте прецврсто да ги залепите прстите.Некои трикови за убавина звучат необично, но ако делуваат тоа и не е така важно зар не?
Па, се што ви треба е еден обичен фластер.

loading...
Loading...