Кој бил таинствениот ментор на Џејмс Бонд?

Loading...

Тајниот идентитет на менторот на Џејмс Бонд е конечно откриен од еден остроумен фан кој успеал да замрзне еден, единствен кадар од последниот филм на познатиот таен агент 007. 
Вистинското име на менторот е Оливија Менсфилд е бестрашна шефица на тајната служба МИ6, а сите ја знаат по нејзиното тајно име М. 
Во текот на едната сцена од филмот „Skyfall“, Бонд добива кутија со булдог кој е покриен со знамето на Велика Британија која обично стои на масата на која седи М.
Обожавателот, ја зумирал посветата на кутијата на која пишува:
„Од Оливија Менсфилд за Џејмс Бонд“!
Од ова откритие на блогерот Фил Ноубл, интернет форумите се преполни со претпоставки за важноста на веќе споменатото име.
Директорот на архивата на продукциската куќа на Бонд, „Еон“, Мег Симонс, вели дека многу истражувале и дека ова е единствениот случај, некој да го открие вистинското име на шефот МИ6. Тоа име никогаш не е изговорено, но ако сте го гледале филмот на големото платно, тоа секако е видливо.Тајниот идентитет на менторот на Џејмс Бонд е конечно откриен од еден остроумен фан кој успеал да замрзне еден, единст

loading...
Loading...