Кој е појак: Пијан Русин или бандера?

Loading...

Со кого се тепаше пијаниот Русин? Велат дека од вотка се добива моќ која веројатно човекот не ни знае дека ја поседува.  Колку има вистина во тоа, покажуваат Русинот, на видео снимката кој изведува лудории. 
Овој Русин стана вистински хит. Овој пат Русинот се надмина самиот себе. Имено, тој и се налути на бандерата на улицата и почна да ја тепа.
Кој е појак погледнете на видеото!

 
Велат дека од вотка се добива моќ која веројатно човекот не ни знае дека ја поседува.  Колку има вистина во тоа, покажуваат Русинот, на видео

loading...
Loading...