Кој има најмалку, секогаш дава најмногу: Добрината на овој бездомник ќе ве погоди право во срце!

Колку луѓе не обрнуваат внимание на лицата на кои им е потребна помош, па дури и кога се работи за деца, најдобро ќе ви покаже овој експеримент. Инаку, наизглед сиромашно момче без кров над главата два часа на -15 степени седело и се смрзнувало во една од најпрометните улици во Њујорк.За време на тие два часа, никој од минувачите не ни застанал да го праша дали е добро и дали му треба помош! Но, потоа се појавил човек, исто така бездомник, и на момчето му ја понудил својата јакна и помош!
Погледнете го видеото- ова уште еден доказ дека оние кои имаат најмалку, најмногу им даваат на другите!За време на тие два часа, никој од минувачите не ни застанал да го праша дали е добро и дали му треба помош! Но, потоа се појавил човек, исто така

Пронајдете не на следниве мрежи: