Кој мажи се подобри во кревет: богатите или сиромашните?

Loading...

Ако сте од оние кои имаат за цел богато да се омажат, размислете повторно.
Имено, последното истражување покажало дека мажите со помали или средни плати емоционално се достапни, верни и верувале или не подобри во кревет!
Главниот адут на мажите со помалку пари се среќа, верност и оргазам . Со овој феномен се занимавал цел тим на истражувачи. Па резултатите покажале дека жената ќе биде посреќна со „сиромашен“ маж. „Сиромашните“ мажи се помалку лицемерни од богатите.
„Мажите со помали или средни плати емоционално се достапни, верни и верувале или не подобри во кревет“.
Момците со помали примања се пољубезни кога ќе запознаат нови луѓе отколку богатите момци.
„Сиромашните“ почесто ја користат насмевката, контактот со очите и повеќе зборуваат.
Од друга страна другите се многу по груби и дрски.  Оние што се со помали примања се и социјално активни додека мажите со поголеми примања не се расположени за нови познанства.Ако сте од оние кои имаат за цел богато да се омажат, размислете повторно.
Имено,

loading...
Loading...