Кој не се Придржува кон Договорот од Пржино?

Loading...

7. Партиите се во согласност со овој договор во целост и со добра волја. Партиите исто така се обврзуваат да избегнат било какви нови пречки, вклучително и во однос на датумот за одржувањето на изборите на 24 април 2016 година.Сите точки од “Договорот” во Пржино се исполнети, освен изборите кои следуваат (број 7 од истиот “договор”).
7. Партиите се во согласност со овој договор во целост и со добра волја. Партиите исто така се обврзуваат да избегнат било какви нови пречки, вклучително и во однос на датумот за одржувањето на изборите на 24 април 2016 година.
Сите точки од “Договорот” во Пржино се исполнети, освен изборите кои следуваат (број 7 од истиот “договор”).
7. Партиите се во согласност с

loading...
Loading...