Кој тоа нема абер за да го осветли патот?

Loading...

Марјан се жали на уличното осветлување, затоа бара некој да преземе нешто. Прочитајте го денешниот афоризам!- Нека Господ ви го осветли патот. Кога веќе градоначалникот нема абер!
Марјан Анѓеловски- Нека Господ ви го осветли патот. Кога веќе градоначалникот нема абер!
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...