Која армија има најсекси војници?

Loading...

Припадниците на војската во Шведска се прогласени за најсекси мажи.
Грците се  на второто место, додека војниците на Велика Британија се на третото место.
Припадниците на француската војска изгледа не се омилени кај жените па се наоѓаат на последното место.
На оваа листа не може да се забележат војницте на Балканските земји.
Погледнете ја листата:
1.Шведска
2.Грција
3.Велика Британија
4.Израел
5.САД
6.Јужна Кореја
7.ФранцијаПрипадниците на војската во Шведска се прогласени за најсекси мажи.
Грците се &nb

loading...
Loading...