Која е најглупавата апликација за Android?

Loading...

Станува збор за игра во која главна цел е да заработите повеќе поени од останатите учесници. До поени доаѓате само ако умеете добро да го протресете својот мобилен телефон.Даниел Зерик и Бенедикт Фрик од Чикаго осмислиле Android апликација под името The Shakedown. Станува збор за игра во која главна цел е да заработите повеќе поени од останатите учесници, што всушност не се разликува од останатите игри. Она што, меѓутоа, го привлече вниманието е техниката со која се доаѓа до повеќе поени.
Имено, кога ќе одберете друг корисник на кој сакате да му украдете поени и да си ги префрлите себе си, доволно е само да го протресете телефонот. Што посилно тресете, толку пвоеќе поени добивате.
Повеќе на GSM.mkДаниел Зерик и Бенедикт Фрик од Чикаго осмислиле Android апликација под името The Shakedown. Станува збор за игра во која главна цел е да зара

loading...
Loading...