Која е причината за инцидентот на Северина сред радио емисија?

Loading...

Гостувањето на Северина на една хрватска радио емисија и донесе мал инцидент.Сексипилната хрватска пејачка Северина, пред неколку дена гостуваше во отворена програма во хрватска радио емисија.
Се беше одлично, додека не се јави човек кој и прати директна порака на Северина.
За каква порака станува збор, погледнете на следниот линк. Сексипилната хрватска пејачка Северина, пред неколку дена гостуваше во отворена програма во хрватска радио емисија.
Се беше одлично, додека

loading...
Loading...