Коктел инспириран од Алиса во Земјата на чудата

Loading...

 Познатото дело на Луис Карол „Алиса во замјата на чудата“ кој содржи неверојатни ликови и моменти е испирација за филмови, телевизија, видео игри па дури и тематски забави и коктели кои го носат имињата на тие ликови.Еден од нај впечатливите ликови е Лудиот Шеширџија кој го позајмува името на исто така интересен коктел.
 
“The Mad Hatter”
Потребно:
30ml Водка
30ml Рум
сок од црвен портокал
сок од боровинка
Повеќе на najadise.mkЕден од нај впечатливите ликови е Лудиот Шеширџија кој го позајмува името на исто така интересен коктел.

loading...
Loading...