КОЛКАВ ВИ Е ДОМАЛИОТ ПРСТ? Еве што неговата големина говори за вас!

Loading...

Погледнете во вашиот показалец и домалиот прст, што гледате?1. Ако домалиот е подолг од показалецот
Вие сте многу шармантнa личност, која логично ги поврзува работите и за вас не постои проблем кој не може да се реши. Можете да бидете многу агресивни, но исто така можете да бидете и многу внимателни.
2. Ако се со иста должина
Вие сте многу сигурни во себе. Преферирате да ги правите работите сами, со цел ефикасно да ги постигнете своите цели, но не сте интровертни. Постојано си поставате нови и повисоки цели.
3. Ако домалиот прст е пократок од показалецот
Вие сте мирна личност која сака удобен живот. Во друштвото се познати како човек кој по секоја цена сака да избегне конфликти. Вие исто така ја имате и онаа огнената страна, која ја покажувате само кога некој ќе ги премине границите и вие сте присилени на тоа.1. Ако домалиот е подолг од показалецот
Вие сте многу шармантнa личност, која логично ги поврзува работите и за вас не пос

loading...
Loading...